Kakšen je strošek poštnine?
Stroški pošiljanja in pakiranja v Sloveniji znašajo 3.50€. Naročilo Vam dostavimo brez poštnine v primeru, da cena oddanega naročila presega 40€.
Katere možnosti plačila podpirate?
Spletna trgovina podpira naslednje možnosti plačila
  • po povzetju (z dostavljalcem poravnate celotno kupnino),
  • možnost plačila z vmesnikom PayPal,
  • plačilo po predračunu,
  • plačilo s kreditnimi karticami (VISA, MasterCard ipd.) ali preko Monete
V kolikšnem času bo naročilo dostavljeno?
Če boste naročilo oddali do 17. ure bo le to odposlano še isti dan v večini primerov. Za izdelke na zalogi je predviden dobavni čas 1-3 delovne dni, vedno pa pred nakupom preverite trenuten dobavni rok izdelka.
Ali so zapestnice različne velikosti?
Ena velikost za vsa zapestja, obenem možnost nastavljanja velikosti z drsenjem enega od koncev za skrajšanje dolžine prilagojene zapestju.
Kako varno je nakupovanje v naši trgovini? Ali so moji podatki na varnem?
Vaši podatki so pri nas na varnem. Osebne podatke bomo izključno uporabljali samo za dostavo naročila.
Kakšno je stanje mojega naročila?
Stanje vašega naročila lahko spremljate z klikom na Sledi naročilu, kjer vnestete vaš ID naročila in E-naslov s katerim ste naročilo tudi oddali.
Mojega željenega izdelka ni na zalogi. Kdaj bo spet na vlojo?
V primeru, da Vaš željen izdelek ni na zalogi, nam pišite na [email protected]. Naša ekipa bo naredila vse v naši moči, da boste izdelek prejeli v 7-15 delovnih dneh.
Kaj se zgodi, če me v primeru dostave ni doma?
V primeru plačila ob povzetju Vas kurir pred dostavo pokliče na oddano telefonsko številko ter se lahko uskladite za točno uro in mesto za prevzem paketa. V primeru, da se na klic ne odzovete imate na voljo samo 3 dni za prevzem naročila. V primeru plačila po predračunu ali s kreditno kartico ali Moneto ali preko PayPal-a bo Vaše naročilo počakalo na pošti 15 dni, če Vas v času dostave ne bo na oddanem naslovu.
Kako pravilno izvedem bančno transakcijo?
Navodilo za uspešno plačilo predračuna: Vsa polja o prejemniku izpolnite pravilno. Podatki o prejemniku so navedeni spodaj (Podrobnosti o našem bančnem računu so vidni samo pri oddaji naročila). Za kodo namena uporabite OTHR (drugo). Vnesite številko naročila (primer: Naročilo #1; v tem primeru je številka naročila 1) vključno z tekočim letom (2016) kot referenco. Referenca naj se nanaša na plačilo računa (SI12). Primer reference: SI12 1 2016 V primeru, da Vam javi napako napačne reference poskusite referenco: SI00
Zapestnica mi je premajhna kaj storiti sedaj?
Brez panike! Zapestnica je nastavljive velikosti. Na obeh straneh ko je vozelj lahko nastavite velikost zanke in s tem povečate ali pomanjšate velikost zapestnice, da paše zapestju, to storite tako, da primete za vozelj ter nežno potegnete vrvico (na zgornji strani vozlja). Upamo, da smo Vam pomagali in, da boste zapestnico le nastavili pravilni velikosti.